п»ї Sieperda Architectuur - Voor al uw bouwinitiatieven - Bureau

Voor al uw bouwinitiatieven

SIEPERDA ARCHITECTUUR

Sieperda Architectuur is een bureau dat zich continu uw wens vooropsteld.

Sieperda Architectuur is een jong architectenbureau, opgericht in 2014, met bijna 20 jaar ervaring. 

Sieperda Architectuur is gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame oplossingen voor uw bouwinitiatieven. Duurzaam bouwen gaat veel verder dan het toepassen van duurzame installaties en extra isolatie. Duurzaamheid begint met een goed idee, met een juiste plaatsing van ruimten voor een optimale beleving, routing en bezonning voor de betreffende functie. Duurzaamheid heeft ook met kosten te maken, door het zoeken naar een goede verhouding van mogelijkheden kunnen vaak veel kosten worden bespaard. Mede door het kiezen van de juiste materialen en bedrijven kan er efficiënter en zuiniger gebouwd worden.

Sieperda Architectuur kan u adviseren in elke bouwvraag door de ervaring in de totale bouwkolom. Helpen door het maken van een ontwerp of voorzien van de nodige tekeningen voor het aanvragen van offertes en/of vergunningen. Of door het begeleiden van bouwactiviteiten en processen, in de voorbereiding en tijdens de bouw van uw gebouw. Van het ontwerpen van een dakkapel tot een woonzorgcomplex, van een nieuwbouw woning tot het herinrichten van een kantoorpand, van het verbouwen van een winkel tot een monumentaal pand, van het maken van een bouwkundig inspectie rapport tot het begeleiden van de bouw.

Er wordt vanaf het begin van het ontwerpproces gewerkt met 3D tekenprogramma’s en het bureau heeft een ruime ervaring met het werken met BIM (Building Information Model). Door de toepassing van dergelijke technieken kunnen we u als klant vroeg in het proces meenemen in de ontwerpkeuzes die we maken. De reden voor het werken en investeren in dergelijke bouwprocessen is het streven naar de hoogste kwaliteit van een project door mogelijke bouwfouten op voorhand te elimineren.

 

GГ«interesseerd in onze diensten?

Neem contact op