п»ї Sieperda Architectuur - Voor al uw bouwinitiatieven - Sieperda Architectuur

SIEPERDA ARCHITECTUUR

Als architectenbureau, met ruim 20 jaar ervaring, ben ik gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame oplossingen voor bouwinitiatieven. Duurzaam bouwen gaat naar mijn inziens veel verder dan het toepassen van duurzame installaties en extra isolatie. Duurzaamheid begint met een goed idee, met een juiste plaatsing van ruimten voor een optimale beleving, routing en bezonning voor de betreffende functie. Duurzaamheid heeft ook met kosten te maken, door het zoeken naar een goede verhouding van mogelijkheden kunnen vaak veel kosten worden bespaard. Mede door het kiezen van de juiste materialen en bedrijven kan er efficiënter en zuiniger gebouwd worden.

Ik kan u adviseren in elke bouwvraag. Helpen door het maken van een ontwerp of voorzien van de nodige tekeningen voor het aanvragen van offertes en/of vergunningen. Of door het begeleiden van activiteiten en processen, in de voorbereiding en tijdens de bouw van uw gebouw.

Mocht ik u voor uw aanstaande bouwactiviteiten van dienst kunnen zijn, of heeft u verder interesse in Sieperda Architectuur zou ik dat graag in een persoonlijk gesprek met u willen bespreken. U kunt mij bereiken op het onderstaande telefoonnummer of via de mail.

GГ«interesseerd in onze diensten?

Neem contact op